Prinsengezelschap

EVEN VOORSTELLEN

De prins van ’t Alde Biesenrijk 2018 is Joep Nuij
Joep is geboren in Nijmegen, daar opgegroeid op een binnenvaartschip en toen hij 6 jaar oud was “aan wal” in Weurt komen wonen.
Joep is een echt verenigings mens zo is hij lid geweest van WTC en heeft hij gevoetbald bij WVW. Maar het hart van Joep ligt toch bij Carnavals vereniging  ’t Nuchtere Kalf, waar hij naast bestuurslid en president, nu ook prins is geworden.
In het dagelijkse leven werkt Joep bij Rijnaarde Global Trading & Logistics B.V. als bevrachter in de binnenvaart.  

Joep is getrouwd met Sanne die in het dagelijkse leven eigenaresse is van “Simply Me” total beauty concept, te Beuningen, Sanne houdt van Paardrijden, skiën en carnavallen.

De adjudant van Joep is de 30 jarige Stefan van Boxtel. Stefan is in het dagelijkse leven Fysiotherapeut en zijn hobby’s zijn  voetballen, fitnessen en reizen. Stefan maakt graag tijd vrij om erop uit te gaan met zijn vrienden.

De pages van 2018 zijn de zussen Romy en Belle Martens. De 20 jarige Romy is Student Communication & Multimedia Design op de Avans hogeschool in  ‘s-‘s-Hertogenbosch, daarbij werkt ze als Serveerster bij Café Hanneke. De Hobby’s van Romy zijn Voetballen, met vriendinnen proosten en lekker te gaan stappen. Maar ook van Quality time, relaxen en een filmpje pakken met de leukste mensen om haar heen kan Romy genieten.

Haar 1 jaar jongere zus Belle is student aan de Academie lichamelijke opvoeding en heeft als hobby’s hockeyen en training geven, lunchen, terrassen of stappen met vriendinnen,en urenlang naar Netflix kijken.

Kortom een gezelschap om trots op te zijn !!!!
Prins Joep gaat samen met zijn gezelschap, Prinses Sanne, Adjudant Stefan en de beide Pages Belle en Romy, carnaval 2018 onvergetelijk maken!